Welkom bij de Harmony weken !

Merkte je ooit al het Harmony logo op op jouw favoriete koekjes?
Maar weet je niet waar Harmony nu precies garant voor staat?

Nu het gewone leven opnieuw zijn intrede doet zijn we blij samen met jou ook de Harmony weken te kunnen hervatten. Aangezien sommigen onder jullie enige tijd niet in staat zijn geweest hun exclusieve kortingscoupon in te wisselen hebben we, samen met Delhaize, de geldigheid van alle coupons opgetrokken tot eind mei. Zo heb je zeker nog de kans om jouw exclusieve coupon in te wisselen en te genieten van de beloofde promotie. Geniet ervan!

Tijdens de Harmony weken willen we jou samen met Delhaize mee op pad nemen om meer te weten te komen over het Harmony charter en jouw favoriete producten. Tijdens deze periode mag je uitkijken naar een 6-tal nieuwsbrieven waarbij we jou zullen verwennen met leuke weetjes, tips & tricks & sterke exclusieve promoties bij elke mailing*.

Dankzij het overweldigende succes van de actie zijn de coupons voor een gratis Lu Prince figuurtjes uitgeput. Echter niet getreurd, ook voor jou hebben we iets uniek in petto! Klik snel door voor jouw persoonlijke 1+1 coupon op de klassiekers Prince Fourré 300gr Vanille & Chocolade.

Ik schrijf me in

& ontvang mijn 1+1 GRATIS Harmony product

Ontdek snel alle merken uit het Harmony Charter in de verschillende categorieën in jouw Delhaize!

Zout assortiment

Beschuiten & Toasts

Zoet assortiment

*Deze promoties worden persoonlijk toegekend na geldige inschrijving via een e-coupon. Enkel originele e-coupons worden aanvaard. Slechts één e-coupon per persoon. Deze e-coupon kan niet ingeruild worden tegen geld. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Niet geldig in combinatie met andere acties en enkel geldig in België. Zolang de voorraad strekt.

Te herkennen aan het
Harmony logo