Ashley Tisdale speelt de keiharde CIA-agent Rachel King in The Dark Pictures: House of Ashes

Huis van As is de nieuwste inzending in Dark Pictures Anthology van Supermassive Games. Misschien heb je Rachel King al gespot in onze vorige trailers. In deze 15 minuten durende playthrough krijg je meer van haar karakter te zien en leer je meer over haar relaties met de anderen.

Daarom wil ik het vandaag hebben over het sterpersonage van Huis van As, Rachel King, die in het spel wordt gespeeld door niemand minder dan de zeer getalenteerde Ashley Tisdale, ster, popster en acteur van ‘High School Musical’! In Huis van As, Rachel is een keiharde CIA-officier die is belast met de zoektocht naar massavernietigingswapens. In de duisternis onder het Zagros-gebergte vindt ze veel meer dan ze had verwacht!

Voor wie het nog niet weet, Huis van As speelt zich af tegen het einde van de Irak-oorlog van 2003. Coalitietroepen speuren het land af naar bewijzen van massavernietigingswapens, waarvan algemeen wordt aangenomen dat ze ondergronds begraven zijn in geheime opslagdepots. In ons verhaal worden de bondgenoten geholpen door het Caelus-programma: een baanbrekend satellietradarsysteem dat de grond kan doordringen om ondergrondse constructies op te sporen. Wanneer Caelus een verdacht bouwwerk aan de grens met Iran ontdekt, wordt een team van de Special Forces onder leiding van Rachel King erop uit gestuurd om het te onderzoeken. Helaas heeft Caelus het bij het verkeerde eind: de structuur die ze uiteindelijk overvallen, blijkt een 4000 jaar oude Sumerische tempel te zijn. Een tempel die nu de thuisbasis is van een nest van gruwelijke wezens!

Vanaf het begin hebben we Rachel ontworpen als een stoer personage. Ze heeft de leiding over een eliteteam dat in vijandig gebied opereert, dus ze moet in staat zijn om onder druk moeilijke beslissingen te nemen. Interessante personages zijn altijd gelaagd, dus we vroegen ons af wat zo’n persoon uit zijn comfortzone zou kunnen trekken. Het antwoord was duidelijk: haar eigen, persoonlijke relaties.

The Dark Pictures: House of Ashes

Rachel’s stoere, compromisloze houding kon zeker niet standhouden in haar eigen liefdesleven: ze moet een zachtere kant hebben! Met dat in gedachten hebben we haar huwelijk in het leven geroepen met Eric, een geniale wetenschapper die is toegewezen aan de Amerikaanse luchtmacht (en het brein achter het Caelus-programma). Wanneer ons verhaal begint, staat het huwelijk van Eric en Rachel op de klippen: na een breuk zijn ze allebei in beslag genomen door hun werk en hebben ze elkaar al een jaar niet gezien. Rachel is verder gegaan en begint een nieuwe relatie met Nick, een van de mariniers in haar team. Wanneer Eric onverwachts op de basis arriveert en haar commando overneemt, komen alle problemen van deze liefdesdriehoek aan het licht.

Bij het casten van Rachel hadden we iemand nodig die stoer kon doen, maar ook een zachtere kant had; Ashley Tisdale had alle kwaliteiten die we zochten. Afgezien van het feit dat ze een fantastische acteur is, heeft ze een gevoeligheid die Rachel op haar meest kwetsbare momenten heeft geaard. Ashley heeft ook een geweldige komische timing, dus ze gaf Rachel echt een voorsprong bij het leveren van een scherpe zet. Rachels reis heeft een aantal echte wendingen – waarvan sommige voorlopig een mysterie moeten blijven – en net als alle Dark Pictures-personages kan ze op verschillende gruwelijke manieren omkomen. Het was geweldig leuk om haar door al deze waanzin heen te loodsen, en ze benaderde het allemaal met veel humor en grenzeloze vasthoudendheid.

In de video zie je Rachel en Eric onder vuur komen te liggen van de Iraakse bewaker die ook ondergronds vastzat in deze oude tempel. Op dit moment is de dreiging van onze monsters niet zo duidelijk voor hen, dus zetten ze het gevecht voort en Rachel en Eric moeten ontsnappen. Nog een korte trilling gooit Rachel over de zijkant van een spleet en Eric worstelt wanhopig om haar vast te houden terwijl hij ook probeert te voorkomen dat hij zelf wordt neergeschoten. Dit zou een moeilijke situatie zijn, zelfs als ze volslagen vreemden waren, maar Rachel is de vrouw van Eric en als speler zul je hier voor een aantal zeer moeilijke keuzes worden geplaatst – het touw doorknippen om jezelf te redden, of vasthouden en Rachel redden, maar het risico lopen te worden neergeschoten. Dit scenario kan zich op een aantal verschillende manieren afspelen, afhankelijk van de keuzes die je maakt, niet alleen op dit punt, maar je acties in eerdere scènes zullen ook gevolgen hebben voor deze zeer cruciale scène!

We hopen dat je genoten hebt van dit korte fragment over het werken met Ashley Tisdale. Het was enorm leuk om haar door al deze waanzin te leiden, en ze benaderde het allemaal met veel humor en grenzeloze vasthoudendheid. We kunnen niet wachten tot je haar personage in de game ontmoet.

Zoeken Huis van As te lanceren voor Xbox One en Xbox Series X|S op 22 oktober.

Xbox Live

The Dark Pictures Anthology House of Ashes Pre-order

BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

$ 29,99

Pre-order nu en ontvang de Curator’s Cut, met nieuwe scènes die kunnen worden gespeeld vanuit het perspectief van de andere personages met gloednieuwe keuzes en beslissingen om te nemen. De Curator’s Cut is pas beschikbaar als je het hoofdverhaal hebt voltooid. The Dark Pictures Anthology is een serie op zichzelf staande, filmische vertakkende horrorspellen waarbij de beslissingen die je in de game neemt het verhaal en de uitkomst bepalen. House of Ashes is de derde game in de serie. In House of Ashes, aan het einde van de oorlog in Irak, vinden speciale troepen die op massavernietigingswapens jagen iets veel dodelijkers: een begraven Sumerische tempel met een nest onaardse wezens. Om de nacht beneden te overleven, moeten ze een broederschap smeden met hun vijanden van de wereld boven. – Navigeer door de onderwereld en ontsnap aan een angstaanjagende dreiging Vecht je een weg uit een begraven Sumerische tempel tegen hordes dodelijke monsters die je als prooi hebben opgeëist. – De vijand van je vijand is je vriend. Deze keer bestaat je bemanning uit 2 tegengestelde facties die het zelden met elkaar eens zijn. Kun jij de rivaliteit van je personages opzij zetten om samen als één te vechten? – Speel niet alleen De twee veelgeprezen multiplayer-modi zijn terug. Deel je verhaal online met een vriend of ga voor veiligheid in cijfers via de offline pass-the-pad-modus voor 5 spelers.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Delhaizeharmony
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart