Stem af op Trove’s nieuwe Bard Class

Samenvatting

  • Stem af met de nieuwste klasse-release voor Trove op 14 sept!
  • De bard kan bondgenoten versterken en meerdere vijanden tegelijk uitschakelen.
  • Trove is vanaf vandaag gratis te spelen op Xbox One en Xbox Series X|S.

Stem af en speel mee om je bondgenoten te versterken, of versla gewoon meerdere vijanden tegelijk. Het is jouw keuze welke snaar je wilt slaan met de nieuwe Bard-klasse! Je geweldige geluiden zullen ook iedereen binnen bereik laten dansen in de Hub, of waar je ook gaat. Barden zijn niet alleen leuk om in de buurt te zijn, maar ook angstaanjagend in gevechten. Zodra ze op de juiste snaren beginnen te tokkelen, is hun schade-output “rock” solide.

Heb je je ooit afgevraagd hoe snel je kunt zijn met een supporter als een bard? Het antwoord is ja! De Bard als subklasse is ook iets dat je niet wilt missen vanwege de verschillende bonussen die je kunt krijgen en die geschikt zijn voor elke klasse. Extra kritieke schade en aanvalssnelheid, Lifesteal bij het toebrengen van schade, of meer bewegingssnelheid en energie, de keuze is aan jou en de klasse die je speelt.

Trove - Bard

Zing het overwinningslied en zorg dat je nu je bard krijgt! Je hebt zelfs de keuze om meteen Super te gaan, of Bard te gaan en te upgraden terwijl je mee neuriet. The Bard is vanaf vandaag, 14 september beschikbaar in Trove op Xbox One en Xbox Series X|S.

Xbox Live

Trove

Trion Worlds Inc.


435

Welkom terug bij een grotere en betere Hub dan voorheen! “Hubdate” zit vol met functies die je via menu’s had kunnen vinden, maar heb nu een fysieke vorm en een thuis! Een vergelijkbare update zal in de nabije toekomst ook naar consoleplatforms komen. Bezoek zeker de Hub en bekijk de Hub Guide voor meer info. Laat ons je nieuwe favoriete hangout in de Hub weten! Er zijn ook veel andere veranderingen en fixes in deze patch toegevoegd, dus bereid je voor op het ontdekken van nieuwe Delve-bazen, kerkers, stijlen en nog veel meer. Dus waar wacht je op? Het is tijd om in Trove te duiken en zelf te zien wat er nieuw is!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Delhaizeharmony
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart