Boulder Dash Deluxe Nu verkrijgbaar

Het jaar is 1984 en niemand heeft gehoord van een paar Italiaanse loodgieters die paddo’s eten en rioolbuizen induiken in een poging een jonkvrouw in nood te redden. Mensen hebben echter een op rotsblokken gebaseerd 2D-puzzeldoolhofspel gespeeld op hun gloednieuwe Atari-systeem met zijn indrukwekkende 8-bits graphics.

Gemaakt door twee Canadese ontwikkelaars, Peter Liepa en Chris Gray, Boulder Dash veroverde de wereld stormenderhand en overtrof de opwinding en snelheid van zijn voorganger Dig Dug en verblufte met zijn kleurrijke animaties voor die tijd.

Snel vooruit bijna vier decennia, en Boulder Dash is een van de langstlopende franchises voor videogames geworden met meer dan 20 versies van de game, op meer dan 20 verschillende platforms, en evolueerde in de loop van de tijd om een ​​vaste waarde te blijven in de retro-gamingruimte en in de geschiedenis van videogames.

Nutsvoorzieningen, Boulder Dash Deluxe is beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S en Windows 10, waardoor spelers de ontwikkeling van videogames uit de eerste hand, niveau voor niveau, kunnen ervaren. Het is een tijdcapsule die je terugvoert naar een 8-bits wereld en je naar voren brengt om te presenteren, zodat je de beperkingen van gaming kunt voelen en vervolgens naar de enorme uitgestrektheid van ontwikkelingstools die we vandaag hebben om deze geweldige producten te maken die letterlijk kunnen leven tientallen jaren aan.

Boulder Dash Deluxe

Als tiener die naar Japan vloog met nauwelijks genoeg geld om terug te komen, alleen maar om het mekka van videogames in die tijd te zien, had ik nooit gedacht dat ik videogames zou kunnen maken als carrière, maar ook een deel van Peter zou zijn Liepa’s verbazingwekkende creatie en franchise die zo lang heeft geduurd.

In deze nieuwste versie nodigen we spelers uit om de vernieuwde wereld van Boulder Dash met de invloedrijke hoofdrolspeler van de game, Rockford, en duik in de talloze nieuwe en opwindende uitdagingen. Spelers graven door spectaculaire grotten met gemoderniseerde 3D-elementen terwijl ze de gevaren van vallende rotsblokken vermijden! Er is geen tekort aan waardevolle edelstenen om te verzamelen en nog meer snode vijanden om onderweg te verslaan; ontdek schatkisten vol zeldzame verzamelobjecten en waardevolle power-ups terwijl je je een weg baant door 180 nieuwe en uitdagende levels, waarvan 20 door Peter Liepa zelf zijn gemaakt.

Het is een stukje geschiedenis, een doolhof van uitdagingen en een absoluut juweeltje. We hopen dat je het eens bekijkt en de goede tijden met ons nog een decennium voortzet!

Xbox Live

Boulder Dash® Deluxe

BBG Entertainment GmbH

☆☆☆☆☆
1

★★★★★

$ 14,99

DE retrogame en legendarische actiepuzzel voor zowel jonge als meer ervaren spelers is gearriveerd, waarbij up-to-date graphics worden gecombineerd met originele gamefuncties – meer dan 35 jaar Rockfordâ„¢ en zijn vrienden, door grotten graven om edelstenen te verzamelen – Boulder Dash® Deluxe ! Boulder Dash, gecreëerd door twee Canadese programmeurs in 1984, is een van de langstlopende videogamefranchises geworden! De originele Boulder Dash® is een baanbrekend interactief spel dat dateert uit de begintijd van het tijdperk van de thuiscomputer en videogames. De vele sequels hebben al bijna vier decennia lang plezier en uitdaging voor casual en hardcore spelers van alle leeftijden en geslachten. Boulder Dash® Deluxe neemt je samen met het gamepersonage Rockfordâ„¢ mee naar een groot aantal nieuwe en spannende uitdagingen. Graaf door spectaculaire grotten met 3D-elementen; vermijd vallende rotsblokken; verzamel waardevolle edelstenen en ontwijk onderweg snode vijanden. Ontdek schatkisten met zeldzame verzamelobjecten en sterke power-ups. Boulder Dash Deluxe bevat 180 nieuwe spannende en unieke levels. Plus, graaf door 9 gloednieuwe werelden met high-end graphics en hun eigen texturen, duik in de Classic 1984 World met zijn grotten of geniet van The Liepa World; een set bestaande uit 20 van de meest verbluffende levels, ontworpen door de maker van de originele Boulder Dash-versie uit 1984 en videogamelegende Peter Liepa. En alsof dat nog niet genoeg is, word je uitgedaagd door 15 nieuwe speciale tegenstanders, variërend van Octopus tot Snow Tiger. Boulder Dash® Deluxe is echt het hoogtepunt in 35+ jaar Boulder Dash®! Terwijl het klassieke Boulder Dash® kernspelmechanica en -functies biedt, introduceert Boulder Dash® Deluxe spannende nieuwe elementen zoals diagonale beweging, die nieuwe en intrigerende puzzels opent en tegelijkertijd een heel ander en organisch uiterlijk voor de grotten creëert. Bovenop de legendarische vorige versies, omvatten Boulder Dash® Deluxe-functies: • 180 geheel nieuwe levels met geavanceerde functies! • Bevat 20 levels van de originele Boulder Dash-versie uit 1984 • 9 spannende, spiksplinternieuwe werelden met hoogwaardige graphics, met hun eigen, unieke texturen, ga naar Macmarnua Sea of ​​Urath Castle – of terug in de tijd naar de Classic 1984 World met zijn grotten • 15 nieuwe speciale tegenstanders zoals Octopus, Shark Polar Bear en Snow Tiger houden je geest behendig en je scherp • The Liepa World, een premium wereld van videogamelegende Peter Liepa die terugkeerde naar het spel dat hij 35 jaar geleden creëerde met 20 van de meest verbluffende levels tot nu toe! • Volledige karakteraanpassing van je gamepersonage Rockfordâ„¢, bijv. shirt, broek, schoenen, bril, hoofddeksel, haar en gezichtshaar • Talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans, Vereenvoudigd Chinees , Traditioneel Chinees! Boulder Dash® is een handelsmerk van BBG Entertainment GmbH, geregistreerd in de VS, de Europese Unie en andere landen. Boulder Dash® Deluxeâ„¢, de namen en gelijkenissen van Rockfordâ„¢, Crystalâ„¢ en Goldfordâ„¢ zijn handelsmerken van BBG Entertainment GmbH. Boulder Dash® Deluxeâ„¢ Copyright © 1984-2021 BBG Entertainment GmbH. Alle rechten voorbehouden. De originele Boulder Dash® is gemaakt door Peter Liepa met Chris Gray.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Delhaizeharmony
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart