Xbox onthult datum en tijd voor zijn TGS 2021-showcase

Het volledige Tokyo Game Show 2021-schema werd vorige week onthuld en daarin leerden we dat Xbox virtueel zou verschijnen door middel van een showcase. Nu heeft Microsoft onthuld wanneer die showcase zal worden uitgezonden.

In een nieuwe blogpost die vandaag is gemaakt op Xbox-draad, kondigde het bedrijf aan dat de virtuele Tokyo Game Show-stream op donderdag 30 september om 18.00 uur JST wordt uitgezonden, wat op 29 september om 05.00 uur EST/2 uur PST is.

Het bedrijf onthulde ook een paar details over wat te verwachten tijdens de stream.

Halo Infinite Controller en Xbox Series X — One Night Live Gamescom 2021

“Omdat games de afstand tussen mensen verkleinen, nodigen we onze spelers uit om samen met ons de vreugde en gemeenschap van gamen te vieren”, staat in de blogpost. “Net als vorig jaar zal dit een show zijn die is samengesteld voor onze spelers in Japan en in heel Azië. Verwacht een feest met onze Aziatische gemeenschap en lokale relevante updates, hoewel er geen nieuwe wereldwijde debuten mogen worden verwacht.”

Xbox zegt ook de “laatste regionaal relevante updates over eerder aangekondigde games later dit jaar te verwachten”. Kortom, u zult tijdens de showcase waarschijnlijk geen “World Premiere” horen.

Dat betekent echter niet dat de rest van het Tokyo Game Show-evenement geen premières en dergelijke zal bevatten. De show van vorig jaar uitgelicht de eerste gameplay van Hyrule Warriors: Age of Calamity, nieuwe Monster Hunter Rise-gameplay en meer.

U kunt een bezoek brengen aan de officiële TGS 2021-site voor het volledige livestream-schema als je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten buiten de Xbox-stream. De Xbox-stream zal beschikbaar zijn als onderdeel van de belangrijkste TGS 2021-show, maar kan ook worden bekeken op de sociale kanalen van Xbox in Japan, Korea en China.

In afwachting van deze TGS Xbox-stream, check out alles aangekondigd tijdens de nieuwste showcase van Xbox, die werd uitgezonden tijdens Gamescom 2021. Lees IGN’s uitsplitsing van alles aangekondigd tijdens de Gamescom 2021 Opening Night Live showcase daarna.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @LeBlancWes.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Delhaizeharmony
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart