Xbox keert terug naar Tokyo Game Show 2021

Tokyo Game Show blijft een van ‘s werelds grootste vieringen van videogames en cultuur, en brengt fans van over de hele wereld samen om te genieten van het nieuwste en beste op het gebied van gaming.

Dit jaar markeert het 25-jarig jubileum van Azië’s grootste gaming-evenement, waarbij de show opnieuw een virtueel formaat aanneemt. Het 2021-thema van Tokyo Game Show is bedoeld om de kracht van gaming te benadrukken om de afstand tussen mensen te verkleinen en draagt ​​de inspirerende slogan van het evenement met zich mee van ‘We zullen altijd spelletjes hebben.’

Na een terugkeer naar de Tokyo Game Show vorig jaar, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat Xbox op donderdag 30 september om 18.00 uur JST terug zal zijn met een virtuele stream die is samengesteld voor spelers in Japan en in Azië.

Omdat games de afstand tussen mensen verkleinen, nodigen we onze spelers uit om samen met ons de vreugde en gemeenschap van gamen te vieren. Net als vorig jaar wordt dit een show samengesteld voor onze spelers in Japan en Azië. Verwacht een feest met onze Aziatische gemeenschap en lokaal relevante updates, hoewel er geen nieuwe wereldwijde debuten te verwachten zijn. Stem af op de laatste regionaal relevante updates over eerder aangekondigde games die later dit jaar verschijnen.

Stem af op donderdag 30 september om 18.00 uur JST om alle actie te zien.

Voor meer details over Tokyo Game Show Online 2021, bezoek de officiële site voor het volledige livestreamschema van de organisatoren van de show.

De Tokyo Game Show 2021 Xbox Stream zal ook beschikbaar zijn op de sociale Xbox-kanalen in Japan, Korea en China.

Neem deel aan het gesprek op @Xbox_JP #XboxJP #TGS2021

ik

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Delhaizeharmony
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart